در صورت شرکت در جلسه اول و قبل از شروع جلسه دوم و ناراضی بودن از کیفیت آموزش و یا مکان آموزشگاه، کلاس بدون پرداخت هزینه برای شما کنسل میشود.
برای دریافت تخفیف 5 درصدی، پس از گذراندن دوره، لطفا فرم تخفیف مهارت خانه ای را پر نمایید تا مبلغ برای شما واریز گردد.
لازم به ذکر است که مهارت خانه دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجوز نشر دیجیتال و نماد طلایی ساماندهی از وزارت ارشاد جمهوری اسلامی ایران می باشد و جنبه اعتماد سازی برای شما کاربران فراهم گردیده است.
توضیحات دوره:
اندروید android چیست؟
اندروید به انگلیسی “Android “سیستم عاملی است که برای گوشی های هوشمند و تبلت هاست. بسیاری از برندهای تولید کننده گوشی های هوشمند، از سیستم عامل اندروید بهره می گیرند.
هسته اصلی سیستم عامل تکامل یافته اندروید از سیستم عامل لینوکس گرفته است. در واقع می توانیم اندورید را برگرفته از لینوکس بدانیم اگر چه تفاوت های زیادی میان آنها موجود می باشد. اما نکته قابل توجه این است که ساختار اندروید بر اساس لینوکس می باشد. جالب است بدانیم که درصد گوشی های استفاده شونده از اندروید بسیار بالاست و در رتبه نخست جای دارد. معمولا روال کار به این شکل است که شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند که قصد بکارگیری از سیستم عامل اندروید در گوشی های مورد تولید خود را دارند، مبلغی را به گوگل جهت برخورداری از استفاده قانونی از این سیستم عامل پرداخت می کنند.
ویژگیهای اندورید 9 چیست؟
جدیدترین و بروز ترین نسخه اندروید که Pie به معنای ” کیک پای “می باشد نسخه 9 اندروید است. با توجه به این اصل، این نسخه جدیدترین نسخه ارائه شده اندروید است.
حال چندین ویژگی های آن را باهم مرور خواهیم کرد:
• قابلیت آداپته شدن باتری و روشنایی صفحه نمایش!
• سیستم تعاملی هوشمند پیشنهادی
• جابجایی راحت میان برنامه های موجود در گوشی
• قابلیت دستیار آموزشی بکارگیری بهتر
• مدیریت بهتر تایم استفاده و اعلان های برنامه ها
در اینجا چند کاربرد اندروید را خواهیم مرور کرد:
شاید نام «اندروید» برای شما هم بیشتر یادآور یک گوشی هوشمند یا تبلت باشد. اما به نظر میرسد با روند موجود در آینده، شاهد ارائه انواع تجهیزات دیجیتال مبتنی بر این سیستم عامل باشیم.
تلویزیونهای اندرویدی:
شرکت Archos نخستین افزونه سختافزاری مبتنی بر اندروید را برای تلویزیون طراحی و تولید نموده است. این دستگاه که “Archos TV Connect “نامگذاری شده است، در واقع وسیله کوچکی است که میتوانیم آن را به بالای تلویزیون متصل کنیم و با ارتباطات بلوتوثی و بهرهگیری از یک صفحه کلید ویژه مجهز به جویاستیک به آن فرمان دهیم.
این وسیله از سوی گوگل تائید شد و میتوان برنامکهایی را که این قابلیت رادارند (نصب روی گوشیهای هوشمند و تبلت)، روی آن نصب نمود. در واقع این وسیله به نوعی امکانات یک گوشی هوشمند را به تلویزیون شما بخشیده و برای نمونه میتوانید بازیهای اندرویدی مورد علاقه خود را روی صفحه بزرگتر تلویزیون خانه خود نیز تجربه نمایید.
خودروهای اندرویدی:
شاید دستگاه Parrot Asteroid را بتوان اولین رایانه مبتنی بر اندروید در خودرو دانست که توانایی کاربردهای متعددی را برای راننده و نیز سرنشینان همراه داشته است.
این دستگاه که شباهت های فراوانی به دستگاههای ناوبری دیجیتال رایج را دارا است میتواند با فرمان صوتی کاربر، شماره تلفن مورد نظر وی را گرفته و همچنین انبوهی از نقشهها و برنامکهای کاربردی اندرویدی را روی آن نصب نماید.
گرچه برای اتصال آن به اینترنت، به مودم USB نسل سوم نیاز داریم.
البته ارائه قابلیتهای اندرویدی به خودرو به این وسیله محدود نمیشود. برای نمونه دستگاه اندرویدی با عنوان R-link که توسط شرکت فرانسوی رنو ساخته شده است قابلیت نصب چند برنامک محدود را دارا می باشد.
ساعتهای هوشمند اندرویدی:
این روزها تب فناوریهای پوشیدنی و قابل اتصال به بدن بیش از پیش در میان طراحان فناوریهای دیجیتال افتاده است. یکی از ایدههایی که غولهای صنعت دیجیتال در پی آن می روند، به ساعت هوشمند مربوط میشود. ساعتی با عنوان Si14 WearIT Sports Watch با اندروید 4/1 که برای ورزشکاران طراحی شده است. میتواند میزبان برنامکهای اندرویدی معمول گوشیهای هوشمند یا تبلتها نیز باشند.
این ساعت علاوه بر اعلام به روزرسانیها در فیسبوک، قابلیت این را دارد که فایلهای صوتی و تصویری را نیز نشان دهد. همچنین نقشه براساس موقعیت فرد و با استفاده از جی.پی.اس نیز از دیگر قابلیتهای این ساعت می باشد.
قابلیت Google Now on Tab
از بهترین قابلیت های اندروید
قابلیت Google Now on Tab قابلیتی می باشد که برای نخستین بار در اندروید 6 مارشمالو ارائه شده است، بنابراین اگر نسخههای پیشین سیستم عامل اندروید در دستگاهتان نصب شده باشد، قادر به استفاده از این قابلیت نخواهید بود. به موجب این قابلیت تحت هر شرایط و در هر صفحهای که قرار داشته باشید، میتوانید بدون نیاز به جستجوی دستی، در رابطه با بخشها و گزینههای مختلف موجود بر روی صفحه نمایش دستگاه، اطلاعاتی کسب نمایید.
دستیار هوشمند گوگل به واسطه قابلیت Google Now on Tab توانا خواهد بود تا هر چیزی که در صفحه گوشی هوشمندتان در حال وقوع است را بررسی کرده و اقدامات مربوط به آن را انجام دهد. به منظور فعال سازی قابلیت Google Now on Tab کافیست که مراحل زیر را طی نمایید:
وارد منوی تنظیمات یا همان Settings دستگاه شوید.
• گزینه Google را انتخاب نمایید
• گزینه Search & Now را انتخاب کنید.
• گزینه Voice را انتخاب نمایید.
• نهایتا میتوانید قابلیت Google Now on Tab را فعال یا غیر فعال کنید.
قابلیت NFC
اغلب گوشیها و تبلتهای اندرویدی به NFC مجهز هستند و سیستم عامل اندروید هم با رد و بدل اطلاعات از طریق NFC سازگاری دارند. اما با این حال کاربران بسیار کمی از قابلیت NFC به منظور انتقال اطلاعات مابین دو دستگاه اندرویدی استفاده می نمایند. جالب است بدانید که حتی بسیاری از کاربران از پشتیبانی یا عدم پشتیبانی دستگاه اندرویدی خود از قابلیت NFC اطلاعی ندارند! شما با استفاده از فعال کردن قابلیت NFC در دو گوشی اندرویدی، میتواند به راحتی مابین آنها فایلهای همچون موزیک، عکس، ویدئو، اپلیکیشن، مخاطبین و غیره را رد و بدل کنید. برای استفاده از قابلیت NFC باید بلوتوث آن را فعال کنید. بدین منظور مراحل زیر را طی کنید:
• وارد بخش تنظیمات (Settings) شوید.
• گزینه More یا Connections را انتخاب کنید.
• گزینه NFC را فعال نمایید.
خب با برخی از امکانات اندروید تا حدودی آشنا شدیم، حال میپردازیم به اینکه درآمد طراحان اندروید، در چه بازه قیمتی می باشد.
میزان حقوق و درآمد برنامه نویسی در جهان
حتما می دانید که افرادی که به عنوان ثروتمندترین افراد در دنیا معرفی شده اند مانند جف بیزوس (بنیانگذار مجموعه آمازون)، بیل گیتس (بنیانگذار مجموعه مایکروسافت)، مارک زاکربرگ (بنیانگذار مجموعه فیسبوک و همچنین سرمایه گذار اینستاگرام و واتساپ)، لری الیسون (بنیانگذار اوراکل) همگی با استفاده از دنیای کامپیوتر و همچنین تکنولوژی پول بدست آورده اند. بهتر است بدانید برنامه نویسی را می توان به عنوان یکی از معتبرترین و یکی از مشاغل پر درآمد دنیا دانست و بر مطابق با آمار سایت مشاغل ایندید (indeed) حقوق برنامه نویسان در دنیا بطور متوسط حدود 120 هزار دلار در سال (چیزی حدود 3 میلیاردو 600 میلیون در سال / 300 میلیون در ماه) است و این یعنی چندین برابر بیشتر از حقوق متوسط اغلب شغل ها می باشد.
درآمد و حقوق برنامه نویسان اندروید در ایران چقدر است؟
در کشورمان ایران نیز هم خوشبختانه با توجه به روی آمدن گوشی های هوشمند به خصوص گوشی های اندروید، کسب و کارهای بزرگی برای کسب درآمد برنامه نویسان و همچنین توسعه دهندگان به وجود آمدند.
آمارها گواهی این است که هم اکنون بیش از 60 میلیون گوشی هوشمند اندرویدی در کشور ایران وجود دارد که هرکدام از آنها می توانند یک مشتری برای برنامه نویسان اندروید باشند و این به معنای این است که یک بازار بسیار عظیم و همچنین درآمد یسیار زیاد در انتظار برنامه نویسان اندرویدی است.
بسیاری از برنامه نویس ها که به خود آمدن و این فرصت را غنیمت شمردند، پس از اینکه به فراگیری و یادگیری برنامه نویسی اندروید روی آوردند، توانستند درآمدهای بالایی را بوسیله ی برنامه نویسی اندروید بدست آورند.
کسب درآمد بوسیله ی برنامه نویسی اندروید در ایران عزیز، معمولا از روش توسعه اپلیکیشن ها بصورتی مستقل یا گروهی و همچنین عرضه آن به بازار و یا فعالیت در گروه یا یک شرکت به عنوان یک توسعه دهنده اندروید صورت خواهد گرفت. در حال حاضر می توان درآمد برنامه نویسان اندروید را چیزی مابین 8 الی 300 میلیون تومان در ماه دانست که این قیمت بستگی به مهارت و پشتکار برنامه نویس دارد.
سرفصل های دوره حضوری جامع اندروید Android با مدرک فنی حرفه ای در چهارباغ اصفهان
- معرفی کردن مفهوم برنامه نویسی و اهداف آن
- بررسی کردن تاریخچه ای مختصر از زبانهای برنامه نویسی و مزایا و معایب هریک
- معرفی ویژگی های زبان برنامه نویسی جاوا و همچنین تفاوتهای آن با سایر زبانها
- بررسی کردن مفهوم شی گرائی و همچنین ویژگی های آن
- معرفی کردن مفهوم انتزاع
- معرفی کردن مفهوم وراثت
- معرفی کردن مفهوم چندگانگی
- معرفی کردن مفهوم بسته بندی
- بررسی نمودن JVM و نقش آن در انتقال پذیری برنامه ها
- معرفی نمودن مدل مدیریت حافظه و طریقه ی خودکارسازی آن در جاوا
- بررسی کردن انواع متغیر ها -Value Type و Reference Type
- بررسی کردن مفهوم package و شکل کلی پروژه های Java Application
- معرفی نمودن تابع main() و دستورات ورودی و خروجی آن
- بررسی نمودن طریقه ی ورودی و خروجی کنسول
- بررسی کردن طریقه ی ورودی و خروجی دیالوگ
- معرفی نمودن ساختارهای پایه برنامه نویسی جاوا، شرط، تکرار و تصمیم
- معرفی ساختمان داده و همچنین انواع آن
- بررسی نمودن تفاوتهای انواع ساختمان داده
- بررسی نمودن آرایه های یک بعدی و همچنین چند بعدی
- بررسی کردن عملیات روی آرایه ها
- معرفی کردن توابع
- بررسی کردن انواع توابع، بازگشتی و غیر بازگشتی
- بررسی کردن انواع ورودی و خروجی تابع
- معرفی کردن class و همچنین سایر ساختارهای انتزاع و تفاوتهای آنها
- بررسی نمودن روش تعریف کلاس
- معرفی نمودن اعضای کلاس و بررسی نقش فیلد ها
- بررسی کردن وراثت از Object و تحلیل آن
- بررسی کردن مفهوم override
- تعریف نمودن getter و setter
- معرفی نمودن Constructor و Destructor
- معرفی نمودن اعضای static
- معرفی نمودن enum و روش استفاده از آن
- بررسی کردن نقش interface ها در برنامه نویسی جاوا
- ارائه کردن مثال های عملی از interface
- بررسی کردن روش بکارگیری از interface ها در مدیریت رویداد
- بررسی نمودن جزئیات مرتبط به رویداد
- معرفی کردن IO و امکانات جاوا در این مورد
- بررسی کردن انواع روشهای ایجاد فایل
- بررسی کردن انواعی از روشهای خواندن و نوشتن در فایل
- بررسی کردن نحوه دسترسی به اطلاعات درایوهای کامپیوتر
- بررسی کردن مفهوم Serialization و Deserialization
- معرفی کردن مفهوم Thread و MultiThreading
- بررسی کردن دسترسی همزمان Thread ها به منابع
- بررسی کردن مفهوم Synchronization
- بررسی کردن ساختمان داده های Collection و Generic
- بررسی نمودن عبارتهای لامبدا
- سرفصل های قسمت برنامه نویسی اندروید Android Installing the Android SDK and Prerequisites Java for Android The Ingredients of an Android Application Getting Your Application into Users’ Hands Eclipse for Android Software Development Building a View Fragments and Multiplatform Support Drawing ۲D and ۳D Graphics Handling and Persisting Data A Framework for a Well-Behaved Application Building a User Interface Using Content Providers A Content Provider as a Facade for a RESTful Web Service Search Location and Mapping Multimedia Sensors, NFC, Speech, Gestures, and Accessibility Communication, Identity, Sync, and Social Media The Android Native Development Kit (NDK)
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.